Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Винникова Л$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
1.

Винникова Л. Г. 
Влияние параметров замораживания на микроструктуру мяса [Електронний ресурс] / Л. Г. Винникова, А. А. Шарпе, Е. Д. Янковая // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 2. - С. 5-6. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2011_2_3
Попередній перегляд:   Завантажити - 273.641 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Винникова Л. Г. 
Исследование влияния высокого давления на мясо птицы [Електронний ресурс] / Л. Г. Винникова, И. А. Прокопенко // Харчова наука і технологія. - 2013. - № 2. - С. 8-11. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2013_2_4
Попередній перегляд:   Завантажити - 631.516 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Винникова Л. Г. 
Комплексные исследования структурно-механических свойств варено-копченых колбас в процессе хранения [Електронний ресурс] / Л. Г. Винникова, Н. Н. Поварова // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 42(2). - С. 202-206. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_42(2)__51
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.49 Mb    Зміст випуску     Цитування
4.

Винникова Л. Г. 
Применение высокого давления в качестве альтернативы тепловой обработки мяса птицы [Електронний ресурс] / Л. Г. Винникова, И. А. Прокопенко // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2015. - № 3(10). - С. 31-36. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2015_3(10)__7
Исследовано влияние высокого гидростатического давления на микробиологические показатели мяса птицы. Определено изменение выхода продукта после традиционной тепловой обработки и после обработки высоким давлением. Отмечено влияние атермической обработки на органолептические показатели мяса птицы. Установлены рациональные режимы гидростатической обработки для достижения полной кулинарной готовности и безопасности мяса птицы.
Попередній перегляд:   Завантажити - 286.027 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
5.

Винникова Л. Г. 
Биотехнология варено-копченых колбас с использованием стартовых культур с антагонистическими свойствами [Електронний ресурс] / Л. Г. Винникова, Н. Н. Поварова, А. В. Кишеня // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2013. - Вип. 44(2). - С. 253-257. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2013_44(2)__63
Попередній перегляд:   Завантажити - 661.388 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського